Перемир'я

Чи не помилився Порошенко оголошуючи чергове перемир'я? Дуже часто думаю над цим питанням, адже з кожним режимом тиші Україна втрачає шматок відвойованої, життями наших хлопців, української землі на сході, цього разу ми втратила Дебальцеве.
 Перше перемир'я оголошувалось у вересні 2014. Отже, якщо поглянути на карту АТО до оголошень перемир'я — то українським військовим залишалась якась порівняно невелика частина, яку можна було відбити у терористів і ця ідіотська війна закінчилась би вже давно і не було б стільки жертв, але оголошення тиші дало змогу терористам поповнити свої запаси зброї, військової техніки і вони перейшли ще в жорсткіший наступ. Постійні обстріли віддаляли українців від Перемоги, а найголовніше там гинуть наші українці.
Кожного дня якась сім'я втрачає чи то батька, чи то сина, а в найгіршому випадку обох.
Кожного дня намагаюсь збагнути, для чого це перемир'я? адже його ніколи не дотримуються терористи. Можна було б повірити, що його оголошують для поповненнями боєприпасів для нашої армії, але ж це так сумарно. Тут згадуються слова колишнього мера Києва Черновецького, правда він говорив про сніг, що він випав невчасно, взимку… може і зараз терористи обтрілюють невчасно, під час війни. Цей сарказм, напевно, захисна реакція від того, що там відбувається. 
Але ж чим нам обходиться перемир'я і приховування ситуації на Сході вищими чинами Генштабу. Наприклад, про Донецький аеропорт, нам говорили, що там все добре і наші кіборги тримають оборону, в той же час російські ЗМІ буквально кишіли, як змії в тераріумі, про те, що ДАП під контролем сепаро-російських терористів… і от і ми дізнаємось гірку правду, що на одному з поверхів, аеропорту стався обвал і наших кіборгів, які довгий період тримали оборону, накрило бетонною плитою, когось вдалось витягнути, а когось ні, чиїсь трупи привезли батькам, дружинам, а хтось далі живе у небаченні, де їхня рідна людина... 
Отже, був невеликий відступ, проте продовжу, чи є якийсь сенс підписувати якісь  папери та вести переговори з терористами, якщо вони не виконують своїх зобов'язань? я вважаю, що ні… як можна домовлятися з Путіним, якщо він постійно бреше про те, що російських солдат немає в Україні, а в той же час є докази їхньою присутності там.
Колись1-ий Рейхсканцлер Німецької імперії Отто фон Бісмарк говорив: «Угоди з Росією не варті й паперу, на якому написані».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте